Huisregels

Baan reserveren 
Je kunt alleen tennissen door tevoren een baan te reserveren via de ClubApp. Als je besluit toch niet te gaan, annuleer dan de reservering, zodat de baan vrijkomt voor andere leden.  

Introducees  
Ieder lid mag vijf keer per jaar een introduc√© meenemen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.     

Avonden zijn voor senioren
Na 19.00 uur zijn de banen in principe alleen beschikbaar voor senioren. Jeugdleden die voor 19.00 uur hebben gereserveerd, hebben wel het recht de reguliere speeltijd vol te maken.

Entree clubgebouw  
De toegangsdeur van het clubgebouw is alleen te openen met de 6-cijferige pincode die op de homepage van de ClubApp staat en wekelijks wordt ververst. Heb je een bardienst, dan ontvang je een aparte code om het horecagedeelte te openen.  

Baanverlichting  
Zet alleen de verlichting aan van de baan waar je speelt. Ben je de laatste die op die baan gespeeld heeft, schakel de verlichting van die baan dan uit.  

Roken verboden  
Het gehele tennispark (binnen en buiten) is rookvrij.  

Vegen van de baan  
Bij droog weer veeg je na het spelen de baan, ook als er direct weer spelers zijn. De tennisbanen veeg je met het sleepnet dat bij de baan hangt. Het beste is in cirkels te slepen (van groot naar klein), zodat het zand netjes verspreid op de baan blijft. Bij vochtig weer: niet vegen!  

Plassen op de baan  
Liggen er plassen op de baan, probeer die dan niet met het sleepnet of een bezem e.d. weg te vegen; dit is erg slecht voor de banen.   

Geen troep op en rond de banen  
Er staan of hangen heel wat afvalbakken rond de banen. Gebruik die voor al je afval, uitgezonderd plastic flesjes. Gooi deze weg in de speciale flescontainer in de gang van het clubgebouw. De opbrengst hiervan gaat naar een goed doel. 

Als laatste weggaan  
Ben je de laatste op ons park? Check dan of alle  baanverlichting uit is en de toegangsdeur van het clubgebouw dicht is. 

Zelfwerkzaamheid  
Van senioren tot 75 jaar wordt verwacht dat zij per jaar twee diensten verzorgen, zoals bardienst en schoonmaak. Deze diensten zijn via de ClubApp in te plannen. Ben je verhinderd voor een geplande dienst, dan zorg je zelf voor vervanging. Senioren die geen zelfwerkzaamheid willen doen, kunnen deze afkopen. Senioren die niet aan (een deel van) de zelfwerkzaamheidsverplichting hebben voldaan en deze ook niet hebben afgekocht, ontvangen aan het einde van het jaar een factuur t.w.v. (een deel van) de afkoopsom.

P.S. Een aantal leden is vrijgesteld van het doen van zelfwerkzaamheid; zie 'zelfwerkzaamheid' onder 'lidmaatschap'. 

Veel plezier & bedankt voor je medewerking! 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 113 562 644

clubhuis

Dorpsstraat 102B
4451 AC Heinkenszand

KVK-nummer

40309313